tweewielerspecialist van Haarlem

De fietskamer

certified

WOrkshop vanmoof

Goed nieuws! Ben jij de trotse eigenaar van de VanMoof X3 of de S3? Vanaf nu zijn wij het officiële servicepunt van Haarlem en omstreken!! Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor al je service & repairs. Plan nu een afspraak in via vanmoof.com/my-vanmoof of neem contact met ons op!

PLAN NU JE AFSPRAAK IN!

ONDERHOUD AAN DE X3 & S3

Heeft jou VanMoof onderhoud nodig? Plan dan nu je afspraak in! Neem gerust contact met ons op of meld je reparatie aan via /myvanmoof.

PLAN NU JE AFSPRAAK IN!

ONDERHOUD AAN DE X3 & S3

Heeft jou VanMoof onderhoud nodig? Plan dan nu je afspraak in! Neem gerust contact met ons op.

Super goede en snelle service en zeer vriendelijke eigenaar! Kwam voor kleine reparatie aan Van Moof en het werd gelijk geregeld. Echt heel blij mee!

Tom Kwant – klant

Ebike gekocht voor en met mijn moeder. Mijn moeder is iemand voor wie een ebike toch een soort min is. Een stapje terug zeg maar. Mijn generatie ziet het als dé nieuwe vorm van mobiliteit. Dankzij het geduld, de kennis en vakmanschap van Werner hebben we een fiets aangekocht.

Milko Roodnat – klant

super tevreden! snelle en goede service van een fietsenmaker die t eigenlijk veel te druk had maar toch mijn fiets heeft gemaakt omdat 'hij zag dat ik m nodig had'. Ben er heel blij mee 🙂

Suzanne – klant

Address

Kleine houtweg 5 | HAARLEM

Phone

(+31)238440551

Email

info@defietskamer.nl

OPENINGSTIJDEN

Mon: Closed
Tue: 09:00 – 18:00
Wed: 09:00 – 18:00
Thur: 09:00 – 18:00
Fri: 09:00 – 17:00
Sat: 10:00 – 17:00
Sun: Closed

STUUR ONS EEN BERICHT!

1 + 13 =