tweewielerspecialist van Haarlem

De fietskamer

certified

WOrkshop vanmoof

Goed nieuws! Ben jij de trotse eigenaar van de VanMoof X3 of de S3? Vanaf nu zijn wij het officiële servicepunt van Haarlem en omstreken!! Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor al je service & repairs. Plan nu een afspraak in via vanmoof.com/my-vanmoof of neem contact met ons op!

PLAN NU JE AFSPRAAK IN!

ONDERHOUD AAN DE X3 & S3

Heeft jou VanMoof onderhoud nodig? Plan dan nu je afspraak in! Neem gerust contact met ons op of meld je reparatie aan via /myvanmoof.

PLAN NU JE AFSPRAAK IN!

ONDERHOUD AAN DE X3 & S3

Heeft jou VanMoof onderhoud nodig? Plan dan nu je afspraak in! Neem gerust contact met ons op.

Goede service waarbij geen moeite gespaard wordt. Dit is voor het eerst in tijden dat ik het gevoel had dat er open en eerlijk gecommuniceerd wordt over prijzen en welke service er nodig is

Marijn ohmen – klant

Ebike gekocht voor en met mijn moeder. Mijn moeder is iemand voor wie een ebike toch een soort min is. Een stapje terug zeg maar. Mijn generatie ziet het als dé nieuwe vorm van mobiliteit. Dankzij het geduld, de kennis en vakmanschap van Werner hebben we een fiets aangekocht.

Milko Roodnat – klant

So happy with this bike shop as neighbors. Quick service for fair prices and always with a smile - if your lucky you can cuddle with their lovely french bulldog

Buurman – klant

Address

Kleine houtweg 5 | HAARLEM

Phone

(+31)238440551

Email

info@defietskamer.nl

OPENINGSTIJDEN

Mon: Closed
Tue: 09:00 – 18:00
Wed: 09:00 – 18:00
Thur: 09:00 – 18:00
Fri: 09:00 – 17:00
Sat: 10:00 – 17:00
Sun: Closed

STUUR ONS EEN BERICHT!

9 + 3 =