“met passie van de vakman”

Aangenaam!

Leuk dat je even komt neuzen! En hopelijk kom je na dit online bezoek bij ons op visite. De Fietskamer is een allround fietsenwinkel voorzien van een gezellige, bijna huiselijke, sfeer. Vandaar de naam: De Fietskamer. Het is een initiatief van Werner Hartmann. Een Duitser? Nein, nein, nein! Ook al heeft de eigenaar een opvallend sterke voorkeur voor Duitse fietsmerken, hij is ‘om de hoek’ geboren in Santpoort. Met bijna 15 jaar ervaring in het vak, voorziet Werner je van deskundig advies. De van-jongs-af-aan-sleutelende fietsmonteur schopte het tot bedrijfsleider bij een grote fietsenzaak in Amsterdam. Maar hij wilde gewoon té graag een eigen winkel openen in zijn woonplaats Haarlem.

Als klant bij De Fietskamer word je ‘ouderwets’ in de watten gelegd. We kijken niet op ons klokje als je binnenstapt. Geen haast. Wij slaan persoonlijk contact, eerlijkheid, vakmanschap, uitstekende service en kwaliteitsproducten hoog aan. Daar is toch niks ouderwets aan? Waarom kiezen voor de afstandelijkheid van online winkels en grote ketens? Als het om de prijs te doen is, dan gaat die vlieger niet op: we zijn voordelig, eerlijk en transparant. De eigenaar heeft bovendien geen hoge pet op van omslachtig gedoe als callcenters en klachtenformulieren. Nee, allemaal niet nodig. Werner regelt ’t zelf. Direct.

Bezoek ons

Kleine houtweg 5

De Fietskamer is gevestigd net buiten het centrum van Haarlem. No worries! Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto en beschikken over voldoende parkeermogelijkheden in de straat. 

Address

Kleine houtweg 5 | HAARLEM

Phone

(+31)238440551

Email

info@defietskamer.nl

OPENINGSTIJDEN

Mon: Closed
Tue: 09:00 - 18:00
Wed: 09:00 - 18:00
Thur: 09:00 - 18:00
Fri: 09:00 - 17:00
Sat: 10:00 - 17:00
Sun: Closed

STUUR ONS EEN BERICHT!

15 + 2 =